fbpx

Pareri

  positive review  ❤️‍🔥 o locatie cu tot ce inseamna frumusete in evenimentele din viata dv, meniu, servire, sound bun al locatiei ! nota 10+

  Razvan Lovin Avatar Razvan Lovin
  9 septembrie 2022

  positive review  Recomandam cu încredere! Am avut botezul fetiței noastre in salonul Elegance,dl. Adrian este o persoană foarte amabilă si a avut o organizare de nota 10! Mancare foarte bună, personal amabil si mereu pe langa invitați să se asigure că nu lipseste nimic, amenajarea meselor si prezidiului deosebită,cu flori naturale. Mulțumim frumos,vom apela cu mare drag la serviciile dvs. cu ocazia următorului eveniment.

  Deea Zzu Avatar Deea Zzu
  7 septembrie 2022

  positive review  Am avut aici botezul- totul a fost la superlativ- intelegere/ colaborare/ implicare. Meniu foarte bun, au venit in întâmpinarea nevoilor nostre de fiecare data, personal atent și de top. Tot ceea ce am discutat a fost pus in practica și au fost foarte flexibili in organizare pentru ca totul sa fie cum ne-am dorit. Recomand cu drag!

  Alina Valentina Capraru Avatar Alina Valentina Capraru
  4 septembrie 2022

  positive review  Recomand!!!! De ce? Fiindcă sunt cei mai buni din toate punctele de vedere, mâncarea delicioasa de la primul pana la ultimul preparat, șeful de sala Eugen (sper sa nu greșesc numele) nota 1000 plus cei patru ospătari pe care i-am avut in ziua nunții. Domnul Adrian și soția dansului sunt niște oameni suuper. Mulțumim din inima pentru toata implicarea sa ne iasă acest eveniment frumos din viața noastră. Sa va dea Dumnezeu multă multă sănătate și putere de munca.

  Alexandra Curteanu Avatar Alexandra Curteanu
  3 septembrie 2022

  positive review  M-am simțit foarte bine, personalul s-a comportat frumos

  Gabriela Madalina Avatar Gabriela Madalina
  28 august 2022

  positive review  Mancare buna Personal bun super

  Cristina Mustățea Avatar Cristina Mustățea
  21 august 2022

  positive review  Experiența noastră cu J’adore Grand Ballroom a fost una extraordinară! Am avut nunta pe 16 Iulie, in salonul Miracle. A fost o reușită din toate punctele de vedere. Mâncare, personal și organizare! Totul a fost la superlativ, de la modul in care a fost aranjat salonul, profesionalismul cu care s-a desfășurat primirea, servirea, calitatea meniului și nu in ultimul rând profesionalismul dlui Adrian și al șefului de sala.

  Florentina Nencu Avatar Florentina Nencu
  31 iulie 2022

  positive review  Recomand din suflet. Toți de 10. De la manager pana la șeful de sala și restul personalului. Managerul foarte intelegator tinand cont ca am avut multi care au renuntat pe ultima suta de metri. Tot ce am cerut s-a rezolvat imediat. Paharele nu stăteau deloc goale. Erai întrebat dacă vrei aia și aia, nu se făcea economie.

  Milosav Denis Constantin Avatar Milosav Denis Constantin
  31 iulie 2022

  positive review  Recomand cu toata increderea pentru ca evenimentul tau sa fie asa cum ti-ai dori. Am facut cununia civila, iar evenimentul a fost unul perfect din toate punctele de vedere si planuim ca si nunta si botezul sa le facem tot aici. As vrea sa remarc cateva aspecte definitorii pentru a alege locatia J'adore Grand Ballroom: 1. Disponibilitatea si amabilitatea departamentului de management; 2. Profesionalismul si dedicarea personalului de servire; 3. Locatie curata si frumos aranjata; 4. Mancarea exact ce trebuie. Multumim J'adore Grand Ballroom pentru un eveniment special exact asa cum ne-am dorit!

  George Alexandru Avatar George Alexandru
  29 iulie 2022

  positive review  Recomand cu toata increderea. Am avut nunta pe data de 2 iulie in salonul Elegance si totul a fost nemaipomenit,aranjamentele florale,mancarea si servirea.Domnul Adrian un om extraordinar,atent la toate nevoile noastre.Seful de sala un om de nota 20,foarte amabil,a avut grija ca sa nu ne lipseasca nimic pe toata durata evenimentului,ospatarii amabili si atenti.Multumim domnului Adrian si intregii echipe pentru tot ajutorul.Totul a fost super,nimic de reprosat Un restaurant de nota 20⭐⭐⭐,recomand cu tot dragul

  Andreea Mariana Avatar Andreea Mariana
  16 iulie 2022

  positive review  5🌟 recomand pt organizarea oricărui eveniment! Notez câteva aspecte remarcate - locație foarte curată -decor frumos -aranjamente cu bun gust - șeful de sala nota 100+ - ospătarii exact așa cum ar trebui sa fie -mâncare foarte buna! - managerii foarte buni! (Așa ar trebui sa fie peste tot) Pe scurt am avut un botez la care m-am simțit senzațional atât eu cât și toți invitații! Cu siguranța am sa aleg și pe viitor aceasta locație pt evenimentele viitoare dar la un alt salon pt a schimba peisajul. Va mulțumesc din suflet întregii echipe 🙏

  Catalin Adrian Burcea Avatar Catalin Adrian Burcea
  30 iunie 2022

  positive review  Totul la superlativ! Recomand!

  Dănuț Marin Avatar Dănuț Marin
  27 iunie 2022

  positive review  Totul la superlativ!Recomand cu toată încrederea!Personalul foarte amabil,prompt,mâncarea delicioasa și aspectuoasa!Nota 10!Felicitări!!!

  Marin Ioana Olguta Avatar Marin Ioana Olguta
  26 iunie 2022

  positive review  Mâncarea extraordinara și servirea impecabila!

  Anthony Amato Avatar Anthony Amato
  26 iunie 2022

  positive review  Seful de sala un om de nota 20,cat despre ospatari,nu avem nimic de comentat nici eu si nici invitatii!Multumim pentru ospitalitate si pentru petrecerea minunata!

  Cristi Florea Avatar Cristi Florea
  26 iunie 2022

  positive review  A fost un eveniment deosebit , managerul a avut grija ca in acea seara sa nu lipseasca nimic , seful de sala un om de nota 20 , servirea ireprosabila ( ospatari cu experienta ) , mancarea foarte buna , bautura de asemenea , pe scurt recomand cu drag acest ballroom din toate punctele de vedere !

  Uzzi Laur Avatar Uzzi Laur
  21 iunie 2022

  positive review  Am avut o nunta superba. Va mulțumesc pentru tot. O echipa de profesioniști care ne-au transformat nunta in cel mai frumos moment. ❤️

  Maria Luciana Jianu Avatar Maria Luciana Jianu
  19 iunie 2022

  positive review  Locatie excelenta, meniu bogat cu mancare foarte buna, ospatarii extrem de atenti si de bun simt. Totul la superlativ. Merita fiecare cent. Recomand cu incredere!

  Ionut Dochia Avatar Ionut Dochia
  14 iunie 2022

  positive review  Super locatie cu personal foarte dragut. Recomand cu incredere!

  Fratila Catalin Avatar Fratila Catalin
  9 iunie 2022

  positive review  Pe data de 5 iunie 2022, am avut o mica petrecere cu ocazia tăierii moțului pt băiețelul nostru, in salonul Miracle si am fost foarte mulțumiti. Ospătarii foarte amabili, șeful de sală la fel. Mâncarea foarte buna si frumos aranjată in farfurie. Orice dorință am avut, s a rezolvat. Salonul este foarte frumos, spațios si aranjat. Per total, recomandam aceasta locație pentru orice fel de eveniment si va mulțumim pentru înțelegere și pt serviciile oferite. 👀🙂

  Alexandra Stefania Avatar Alexandra Stefania
  7 iunie 2022

  positive review  Totul este asa cum trebuie: Servire - ireproșabilă Mancarea- bună și caldă Bautura- multa si rece Curatenie, atmosfera la superlativ! Recomand!

  Moroaca Adrian Avatar Moroaca Adrian
  5 iunie 2022

  positive review  Recomand ! Servirea, personalul, atmosfera, mâncarea toate la superlativ!

  Ileana Moroaca Avatar Ileana Moroaca
  5 iunie 2022

  positive review  Servire impecabila! Mancare foarte buna.

  Stefan Andrei Avatar Stefan Andrei
  5 iunie 2022

  positive review  Atmosfera placuta, personal extraordinar

  Maria Stefan Avatar Maria Stefan
  5 iunie 2022

  positive review  Este superb și au o servire impecabila!

  Nicoleta Paduraru Avatar Nicoleta Paduraru
  4 iunie 2022

  positive review  O locatie frumoasa, perfecta pt evenimente de neuitat, mancare delicioasa, personal amabil care se pliaza pe nevoile invitatilor si cu o servire ireprosabila! Recomandam cu drag!

  Catalin Si Ruxandra Nicolau Avatar Catalin Si Ruxandra Nicolau
  4 iunie 2022

  positive review  Un local select ' perfect pt nunti sau botezuri' conditii excelente de servire ' foarte bine orhanizati

  Adrian Dintica Avatar Adrian Dintica
  3 iunie 2022

  positive review  Am avut evenimentul mult visat weekendul trecut si pot spune ca am fost real si placut surprinsa de amabilitatea si profesionalismul personalului, salonul a fost foartw frumos aranjat. Multumesc mult si recomand din suflet J adore Grand Ballroom.

  Janina Presura Avatar Janina Presura
  1 iunie 2022

  positive review  Genial! Personalul serviabil(sa nu mai spun amabil). Mâncarea buna si asezonată cu bun gust. Preț-calitate plus servirea: Incomparabil. Mulțumesc și țineți o tot așa!

  Marius Zamfirache Avatar Marius Zamfirache
  1 iunie 2022

  positive review  Eu am participat la 2 evenimente acolo de-a lungul anilor. In ambele ocazii totul a fost minunat. Am venit in calitate de invitat la ambele evenimente (o data la un botez, a doua oara la o nunta). Locatia este buna, decorul minunat, personalul foarte atent si empatic. Am venit cu fetita alergica, i-am rugat sa aiba grija la mancare, sa pregateasca/sa incalzeasca separat. Ne-au ajutat cu toate cerintele speciale cu zambetul pe buze si fara sa ne faca sa ne simtim “diferit”. Nu numai ca ne-au servit impecabil, dar amabilitatea si umanitatea angajatilor ne-au ajutat sa ne simtim minunat si fara griji pt sanatatea micutei. Decorul, igiena, profesionalismul - toate acestea ii definesc!

  Claudia Vlad Avatar Claudia Vlad
  31 mai 2022

  positive review  Pt mine si familia mea, Jadore a fost alegerea excelenta. 2 evenimente reușite am avut in salon Miracle si recomand! Bravo Jadore!

  Marin Paul Avatar Marin Paul
  30 mai 2022

  positive review  Mâncare bună și personal atent! Recomand ! 🥰

  Antoo Maria Avatar Antoo Maria
  30 mai 2022

  positive review  Recomand pentru orice eveniment fericit din familie! Am avut botez, nunta, majorat. Mancarea este la superlativ, servirea ireprosabila. Rar mai gasim asemenea echipa si locatie unde sa aibe totul bine pus la punct. Succes incontinuare!

  Georgi Ana Moroaca Avatar Georgi Ana Moroaca
  30 mai 2022

  positive review  J’adore Grand Ballroom este un restauran bun ! Începând de la primire ,ospătari ,servire, mâncarea care face sa mai ceri o porție Atenția desăvârșita și ne mai întâlnită a personalului te fac sa te simți minunat ! Recomand cu mare drag !

  Mihai DjPanda Avatar Mihai DjPanda
  30 mai 2022

  positive review  O locatie faina, servicii premium ! <3

  Ana Maria Cioceanu Avatar Ana Maria Cioceanu
  30 mai 2022

  positive review  Servire excelentă! Ideal pt. evenimente!

  Raluca Maria Avatar Raluca Maria
  29 mai 2022

  positive review  Mancarea foarte buna,servirea foarte buna.Recomand!

  Rodica Nicolae Avatar Rodica Nicolae
  29 mai 2022

  positive review  Recomand pt cei care își doresc clipe de neuitat

  Monyta Raportaru Avatar Monyta Raportaru
  29 mai 2022

  positive review  O locatie frumoasa,perfecta pentru evenimente de neuitat,mancare delicioasa,cu o servire impecabila!Recomand cu drag!

  Iulia Rubinescu Avatar Iulia Rubinescu
  29 mai 2022

  positive review  Ambianta plăcută ,servire ireproșabila si mâncarea ….delicioasa ,totul la superlativ . Recomand cu drag J’adore Grand Ballroom !!!

  Laurentiu Carabageac Avatar Laurentiu Carabageac
  29 mai 2022

  positive review  Mâncare excelenta,servire ireproșabila, o locație deosebita.Recomand!

  Ionut-Tiberiu Moroaca Avatar Ionut-Tiberiu Moroaca
  29 mai 2022

  positive review  Totul la superlativ, de la mancare pana la servicii. Recomand cu drag !

  Bogdan Preda Avatar Bogdan Preda
  29 mai 2022

  positive review  Foarte profesioniști !!! Mâncare super, servire ireproșabila !!!! Totul a fost perfect !!! Recomand cu încredere !!!

  Ionut Nejloveanu Avatar Ionut Nejloveanu
  29 mai 2022

  positive review  Am avut parte de un botez frumos. personal grijuliu, mancare foarte buna. Recomand cu drag acest local daca doriti o petrecere frumoasa!

  Anișoara Cândea Avatar Anișoara Cândea
  17 mai 2022

  positive review  Profesionalism si corectitudine!

  Tudorita Despa Avatar Tudorita Despa
  17 mai 2022

  positive review  Locație superbă, managerii sunt niște oameni extraordinari ,atenți la cerințele tale,personal bine pregătit, foarte amabili! Recomand cu încredere!

  Mustatea Silviu Avatar Mustatea Silviu
  16 mai 2022

  positive review  Minunati!! Totul perfect!! ❤️

  Vlăsceanu Andreea Avatar Vlăsceanu Andreea
  1 mai 2022

  positive review  recomand! totul la superlativ❤❤

  Andreea Ana Sandu Avatar Andreea Ana Sandu
  30 aprilie 2022

  positive review  Servire impecabilă! Recomand!

  Cristian Ionut Avatar Cristian Ionut
  30 aprilie 2022

  positive review  Recomand!!servici de calitate,personal atent și amabil,mâncare foarte buna,sala superba.

  Luci Lucian Avatar Luci Lucian
  18 octombrie 2021

  positive review  Recomand din tot sufletul locația J'adore grand ballroom! Totul a fost la superlativ, începând cu patronul și terminând cu echipa de ospătari absolut fantastica, atenți la orice, mâncarea extraordinara și evenimentul organizat în cel mai mic detaliu cum ne am dorit noi! O adevărată echipa de profesioniști, oameni înainte de absolut orice și un staff de nota 1000! Am avut suport și înțelegere pe parcursul întregii colaborări, Adi a fost alaturi de noi oricând am avut nevoie. Totul este la superlativ! Va recomand din suflet! Voi nu organizați evenimente, ci creați și consolidati amintiri!❤️

  Alexandra Gabriela Balan Avatar Alexandra Gabriela Balan
  6 octombrie 2021

  positive review  Un eveniment cu adevărat reușit, plin de emoții datorită situației în care se află țara noastră ! Mâncarea și servirea impecabile! Administratorul, cel mai înțelegător om pe care l-am văzut! Nu în ultimul rând, Mulțumesc J'adore Events pentru această noapte minunată! Vă voi recomanda cu drag, de fiecare dată!

  Preotesiu Mihai Avatar Preotesiu Mihai
  3 octombrie 2021

  positive review  Am avut doua evenimente in salonul L’Amour si de fiecare data am plecat cu gandul de a ma intoarce. Salonul si baile foarte curate, personalul extrem amabil si prietenos. Mancarea si bautura excelente. La ultimul eveniment l am avut pe DJ Maryo, un super om, nu am simtit nevoia sa ii spun nici macar odata sa schimbe melodiile. Multumim pentru amabilitate managerului de la J’adore si pentru ca ne a luat in calcul toate capriciile!

  Eliza Alexandra Avatar Eliza Alexandra
  7 septembrie 2021

  positive review  Recomand cu încredere🥂! Multumim restaurantului pentru deservirea excepțională , pentru bucatele gustoase și pentru tot sprijinul oferit!🥳 Un eveniment de neuitat ❤️!!

  Gîlcă Nicoleta Nelly Avatar Gîlcă Nicoleta Nelly
  29 august 2021

  positive review  Pe data de 14.08.2021,am avut motul baiatului la ca acest Ballroom.Nu cred ca am fost vreodata la un local mai bun decat acesta. Servirea impecabilă,ospătarii extrem de atenți, doar le căutai privirea si erau langa tine sa te întrebe de ce anume ai nevoie, sefuk dd sala un om de milioane, managerul este un om de nota 2000 care ne-a arata o sumedie de aranjamente,torturi,meniuri,curățenia la baie ireproșabilă, nu am vazut vreodata o baie într-un restaurant care sa fie impecabilă pe tot parcursul evenimentului plus ca era un miros placut mereu acolo. Mâncarea selectă, multa,proaspătă și delicioasă. A fost cel mai frumos eveniment din viata noastra petrecut într-o atmosferă de vis regret doar ca nu am facut toata evenimentele la acest Ballroom. Felicitări J'adore Grand Ballroom.

  Andreea Valentina Leo Avatar Andreea Valentina Leo
  26 august 2021

  positive review  Un local deosebit: dj-ul a pus muzica pentru toate gusturile, un meniu de nunta foarte gustos și aspectos și un personal de nota 10+

  Gigi Rotaru Avatar Gigi Rotaru
  22 august 2021

  positive review  Locatia perfecta pentru nunta! -Mancarea a fost de nota 10 -Muzica buna -Personal extrem de amabil Cu siguranta vom reveni pentru urmatoarele evenimente.Recomand!

  Andreea Catalina Simian Avatar Andreea Catalina Simian
  22 august 2021

  positive review  o furma foarte serioasa angajati de nota 10 foarte multumita multumesc mult pentru tot celor 2 angajati😘

  Andreea Marin Avatar Andreea Marin
  19 august 2021

  positive review  Echipă deosebita,oameni profesionisti și eficienti,parolisti.Felicitari si mult succes in tot ceea ce faceti!

  Anna Maria Avatar Anna Maria
  19 august 2021

  positive review  foarte ok! instalarea rapida, profesionisti, multumesc!

  Andreea Ciohodaru Avatar Andreea Ciohodaru
  17 august 2021

  positive review  Super echipa! Domnul Adrian Bratucu ne-a ajutat cu sfaturi privind organizarea. Daca va doriti un eveniment reusit, J'Adore Grand Ballroom este locul potrivit! Va doresc sa gazduiti cat mai multe evenimente!

  Mariana Chiriţă Avatar Mariana Chiriţă
  16 august 2021

  positive review  Foarte promt. S-a remediat imediat verificarea. Recomand.

  Ade Adelina Avatar Ade Adelina
  9 august 2021

  positive review  Mâncarea este foarte bună și gustoasă! Servirea este de excepție datorită personalului. Localul este foarte curat si igienic. Merită toate steluțele! ❤️

  Andreea Manasia Avatar Andreea Manasia
  1 august 2021

  positive review  Un Ballrom minunat, servirea impecabila, mâncarea bună, ospătari extrem de atenți, seful de sala foarte comunucativ și atent la detalii. Mulţumim pentru profesionalismul de care ați dat dovadă si calitatea serviciilor oferite. Toată organizarea evenimentului a decurs fără probleme. Totul la superlativ. Cu siguranță vom reveni si pentru viitoarele evenimente. Recomand cu căldură!

  Monik Alina Avatar Monik Alina
  1 august 2021

  positive review  Personal de nota 10. 😊😇🙏☝️

  Nicu Barbu Avatar Nicu Barbu
  1 august 2021

  positive review  Servire impecabila, mâncare bună, curățenie

  Ciprian Ionescu Avatar Ciprian Ionescu
  24 iulie 2021

  positive review  Foarte profesionisti si seriosi. Am cumparat un AC si instalarea de la ei si am facut si o igienizare la aparatele existente. Sunt foarte priceputi, vin cand trebuie, costa cat au zis. Sunt cam greu de prins vara dar imi imaginez ca asta e sezonul de varf in business-ul asta.

  Ovidiu Draghici Avatar Ovidiu Draghici
  21 iulie 2021

  positive review  o echipă deosebit de profesională și eficientă. Bravo!

  Ileana Alecu Mihailescu Avatar Ileana Alecu Mihailescu
  19 iulie 2021

  positive review  Recomand cu toată încrederea serviciul de montaj al PMC! Baietii care au venit, pe nume George și Florin, au fost super din toate punctele de vedere. Prompți, au oferit recomandări foarte bune în poziționarea unităților, cu bun simt, grijulii pentru a nu lasă dezastru în urma lor. Aaa, ca să nu mai zic ca aparatul, de abia scos din cutie, avea o problema la elicele unității exterioare (atingea carcasa și făcea un zgomot infernal) pe care băieții au rezolvat o imediat. Din ce am văzut, sunt oameni de care avem nevoie: dacă apare o situatie, o analizează și găsesc o soluție, nu se plâng ca aceasta a apărut.

  Robert Gabriel Avatar Robert Gabriel
  19 iulie 2021

  positive review  Recomand cu toată încrederea, punctuali și serioși!!

  Adrian-cristian Avram Avatar Adrian-cristian Avram
  16 iulie 2021

  positive review  Recomand cu toata increderea!Punctualitate,profesionalism,amabilitate....Lucrat curat.

  Vizii Ionela Avatar Vizii Ionela
  14 iulie 2021

  positive review  Am avut nunta acum o saptamana in salonul Elegance, totul a fost peste asteptari , mancarea si servirea impecabile,Dj. Alexio de nota 10+, iar domnul Adrian un om deosebit. Multumim J'adore Grand Ballroom

  Raureanu Claudiu-Alexandru Avatar Raureanu Claudiu-Alexandru
  11 iulie 2021

  positive review  Multumim din suflet. Am avut ieri nunta salon ELEGANCE. Totul de nota 10. Ospătari atenti ,mâncarea foarte bună și aratoasa, DJ Alexio super , number one,muzica de calitate. Domnul Adrian și Doamna Mioara atenti,ne-au sfătuit. Am avut o nunta perfecta! Multumim!

  Flori Mandache Avatar Flori Mandache
  11 iulie 2021

  positive review  Echipa de profesionisti, seriozitate, promtitudine, foarte amabili, lucrare efectuata rapid si curat! Recomand!👍🏻

  Mari Radu Avatar Mari Radu
  9 iulie 2021

  positive review  O firma de profesionisti. Suntem foarte multumiti de serviciile oferite. Recomandam cu caldura echipa.

  Popa Doina Avatar Popa Doina
  9 iulie 2021

  positive review  Profesioniști și serioși! Recomand cu încredere!👏👍

  Violeta Nicoleta Fuerea Burcea Avatar Violeta Nicoleta Fuerea Burcea
  8 iulie 2021

  positive review  Pagina,la obiect,cu informatii utile,fără divagatii.Recmand cu incredere ac firma:rapizi,buni cunoscatori ai meseriei,,ai aparatelor,se respecta ora,se gasesc cele mai bune solutii,am renarcat o bucurie si o mindrie de a face parte din acest colectiv.

  Adriana Adriana Avatar Adriana Adriana
  1 iulie 2021

  negative review  Am cerut o mutare de unitate exterioara, a fost mutata insa au reusit sa fisureze o teava de cupru prin care s-a scurs lichidul de racire.

  Mădălina Alexandra Radu Avatar Mădălina Alexandra Radu
  1 iulie 2021

  negative review  Lipsa respect fata de clienti. Ti se inchide telefonul in nas pentru ca nu mai pot prelua comenzi. E bine cat e bine.

  Dan BogDan Avatar Dan BogDan
  30 iunie 2021

  positive review  Sunt foarte mulțumită. Apreciez foarte mult promptitudinea și profesionalismul echipei. Multumesc foarte mult!

  Gina Stefanoaia Avatar Gina Stefanoaia
  25 iunie 2021

  positive review  Profesionalism, calitate, promptitudine, iau in considerare si opinia clientului si fac recomandari optime bazate pe experienta. Recomand!

  Andrei Ciubotaru Avatar Andrei Ciubotaru
  25 iunie 2021

  positive review  Profesionalism,promptitudine,seriozitate

  Larisa Mihaela Avatar Larisa Mihaela
  24 iunie 2021

  positive review  Mulțumim J'adore Grand Ballroom pentru o nuntă de vis! Vă mulțumim pentru un eveniment mult mai frumos decât ne-am așteptat, pentru servicii de excepție, pentru profesionalism și calitate! Ne-am simțit minunat atât noi cât și invitații noștri. Să ne revedem cu bine și la viitoarele evenimente! Vă dorim cât mai multe evenimente reușite! Cu mulțumiri, Irina și Ionuț Mohora.

  Irina Mohora Avatar Irina Mohora
  19 iunie 2021

  positive review  profesionalism, promptitudine, atentie, fara timpi morti in activitate, lucru curat, ..., tot respectul.

  Teodor Stefan Avatar Teodor Stefan
  18 iunie 2021

  positive review  Totul la superlativ: profesionalism, corectitudine, seriozitate. Un serviciu executat perfect, complet si curat cu minim de deranj.

  Cristina Trifu Avatar Cristina Trifu
  16 iunie 2021

  positive review  Duminica trecuta noi am avut Nuntezul la voi ,în salonul Miracle (nunta si botez) Mulțumim tuturor organizatorilor ..de la manager pana la ospătar!! voi toți ne-ati ajutat sa luam deciziile corecte spre a avea o petrecere frumoasa, invitati fericiți, mâncarea potrivita în farfurie,Dj-ul potrivit noua ,fotograf pe gustul nostru,candy bar delicios din care nu a rămas nimic,ursitoare care au avut o interpretare comica și plăcută,animatoare care a reușit sa tina în frau 10 copii poznasi...tortul a fost și frumos și delicios! decorul meselor superb . camera bebelușului f practica și bine izolata fonic! bravo J'adore pt acest amănunt care pare banal dar pt o mamica este atât de esențial! Datorita vouă, eu, mamica a unui bebeluș, am reusit sa am un eveniment bine pregătit și reusit! fara voi nu as fi reusit! Voi ați organizat totul pt noi atat de frumos! PS: la cât s-a dansat acolo,singur am "rupt" mocheta!😂😂🤣😂😂 mulțumim încă o data pt tot! Lavinia & Paul Marin

  Elena Lavinia Marin Avatar Elena Lavinia Marin
  15 iunie 2021

  positive review  eficienta, rapiditate, respect

  Tudor Carmen Avatar Tudor Carmen
  15 iunie 2021

  positive review  Echipa de montaj la superlativ

  Caragioiu Mariana Avatar Caragioiu Mariana
  11 iunie 2021

  positive review  Oameni seriosi, parolisti si bine pregatiti. Profesionisti. Instalare rapida, deranj minim. Va multumesc.

  Clius Claudiu Avatar Clius Claudiu
  11 iunie 2021

  positive review  Profi baietii ! Recomand !

  Florin Novac Avatar Florin Novac
  11 iunie 2021

  positive review  Paroliști, când au dat o dată și o oră chiar așa a fost !

  Laurențiu Florin Popescu Avatar Laurențiu Florin Popescu
  10 iunie 2021

  positive review  Atitudine foarte corecta față de clienți, respect și punctualitate. Muncă în echipă foarte bine executată. Sunt organizați în toate etapele de achiziție și montaj. Un proiect finalizat cu respectarea integrală a planului inițial.

  Mirona Stanciu Avatar Mirona Stanciu
  10 iunie 2021

  positive review  echipa promta, servicii de calitate. recomand

  Adina Radulescu Avatar Adina Radulescu
  10 iunie 2021

  positive review  Profesionalism și seriozitate. Pentru a nu lungi traseul frigorific au preferat să muncească mai mult și să instaleze unitatea exterioară într-un loc mai greu accesibil. A ieșit un montaj excelent. Mulțumesc.

  Catalin Gheorghe Avatar Catalin Gheorghe
  21 mai 2021

  positive review  Profesionalism, seriozitate, punctualitate, promptitudine, amabilitate. Felicitări!

  Culita Marian Avatar Culita Marian
  21 mai 2021

  positive review  Profesionalism, seriozitate

  Cristian Raducanu Avatar Cristian Raducanu
  21 mai 2021

  positive review  deși au trecut ceva ani de la ultima intervenție (la fel ca și cea de azi de succes), dl Mircea a rămas neschimbat: super eficient și super specialist!

  Daniel Sandu Avatar Daniel Sandu
  19 mai 2021

  positive review  Servicii de calitate, echipa de instalatori profesionisti si punctuali. Au facut treaba repede si bine.

  Madalin Simion Avatar Madalin Simion
  17 mai 2021

  positive review  Super! Rapd! Verificare cu succes!

  Raul Finati Avatar Raul Finati
  17 mai 2021

  positive review  Foarte serioși, profesioniști. Recomand cu încredere.

  Anne Szabo Avatar Anne Szabo
  14 mai 2021
Call Now Button