fbpx

Ziua Portilor Deschise

Ziua Portilor Deschise la Jadore Grand Ballroom

Ziua Portilor deschise la Jadore Grand Ballroom – În perioada 5-7 Aprilie 2024,  J’adore Grand Ballroom își deschide porțile pentru a prezenta saloanele lor și pentru a oferi ocazia participanților să descopere serviciile de evenimente premium pe care le oferă. Ziua Porților Deschise este organizată pentru a oferi atat clientilor care au evenimente la noi, cat si clienților potențiali ocazia de a se familiariza cu locația și de a vedea cum își pot transforma visul în realitate într-un eveniment de neuitat.

Evenimentul va avea loc timp de trei zile, începând de vineri, 5 Aprilie, între orele 17:00-21:00, continuând sâmbătă și duminică, 6-7  Aprilie, între orele 12:00-18:00.

Vizitatorii sunt invitați să exploreze frumusețea și eleganța celor trei saloane impresionante ale J’adore Grand Ballroom: Salon Elengance, Salon L’amour si Salon Miracle. Toate saloanele sunt proiectate cu un aer sofisticat și elegant și pot găzdui evenimente intre 50 si 130 de persoane.

La eveniment, participanții vor putea lua parte și la o degustare de meniu pentru a-și alege opțiunile preferate pentru evenimentul lor. Aceștia vor fi putea vedea  delicii culinare de la bucătăria de top a J’adore Grand Ballroom. Pentru a completa experiența gastronomică, va fi organizată și o degustare de vinuri, pentru a ajuta clienții să aleagă vinul perfect pentru evenimentul lor.

La Jadore Grand Ballroom, am pus accent pe gust și plating, pentru a vă oferi experiențe culinare de neuitat.

Suntem nerăbdători să vă surprindem cu cele mai noi delicii și prezentări spectaculoase. Așteptăm cu nerăbdare să vă bucurați de noile noastre opțiuni de meniu pentru anul 2024-2025!

În plus, participanții vor putea să se întâlnească și cu colaboratorii Jadore Grand Ballroom, inclusiv Dj-i profesionisti, servicii foto-video de top, o cabina foto și o cabina 360 de grade, toate concepute pentru a surprinde momente unice de pe parcursul evenimentului.

De asemenea, va fi prezentat și un Candy bar, o ocazie excelentă pentru clienți să își personalizeze evenimentul și să adauge un element dulce și plin de culoare.

Înscrierea la eveniment se face completând formularul de înscriere de pe site-ul J’adore Grand Ballroom. Adresa locației este Nițu Vasile 57, iar programul evenimentului este următorul: vineri, 5 Aprilie 2024, între orele 17:00-21:00, sâmbătă, 6 Aprilie 2024 , între orele 12:00-18:00, duminică, 7 Aprilie 2024, între orele 12:00-18:00.

Participanti :, Adrian Moroaca Photography, Bogdan Preda Photography, Ionut Moroaca – productie video, Dj Maryo, Dj Costa,Partylino, 360 Selfie Exclusiv , Formatia Stil Din Bucuresti, NewBeginingEvents

Cu ajutorul acestei zile a porților deschise, clienții pot descoperi întreaga gamă de servicii oferite de Jadore Grand Ballroom și să își îndeplinească visele pentru evenimentul lor de neuitat.

Programari : 📞 074799998 ; 0761280642

    Sunt de acord si am citit Protectia datelor / Politica de confidentialitate.

    Call Now Button