Alegerea meniului pentru evenimente, fie ca este vorba despre nunta, botez, cununie sau o petrecere privata este un punct foarte important pentru reusita unei petreceri.
Dupa ce v-am aratat in articolul precedent cum alegem locatia pentru nunta, urmatorul pas este alegerea meniului.
Trebuie sa luati in calcul ca mancarea are un rol foarte important, daca nu cel mai important in orice petrecere, cu atat mai mult daca este o nunta.
Meniul de mancare la o nunta este compus din gustare rece, peste, sarmale, friptura si tort.
Meniul de bauturi este compus din bauturi alcoolice (aici enumeram spirtoasele, vinul si berea) si bauturi nealcoolice (apa minerala si apa plata, sucuri carbogazoase, sucuri naturale si cafea).
Serviciile conexe se refera la toate aspectele care sunt incluse in meniu si nu sunt fac parte din categoria mancare si bautura ( ex: fete de masa, esarfe pentru scaune, aranjamente florale….)
Pont: Va doriti o nunta ca in povesti si totusi cu un buget mai redus? Alegeti varianta de Duminica la J’adore Grand Ballroom !!! Vezi mai multe detalii aici.
Stiati ca meniul este elementul de baza al unui evenimet? Calitatea meniului, precum si atentia la detalii, demonstreaza preocuparea dumneavoastra pentru bunastarea invitatilor. Meniul de mancare, alaturi de calitatea serviciilor oferite face diferenta intre saloanele de evenimente, si in acelasi timp evidentiaza maiestria echipei de bucatari care il prepara.
La J’adore Grand Ballroom ne mandrim cu calitatea produselor noastre culinare si suntem atenti la fiecare detaliu, astfel incat petrecerea dumneavoastra sa fie una reusita!!!
J’adore Grand Ballroom – O pata de culoare in farfurie.
Pont : Nu va lasati influentati numai de pret, fiti atenti la detalii, cititi si intreabati despre tot ce este inclus in meniu.
WhatsApp us