fbpx

Mancare la oala – lansare site CratitaDelicioasa.ro

 Mancare la oala – lansare site CratitaDelicioasa.ro

2020! Anul pandemiei de COVID 19, anul in care toata industria de organizari de evenimente a avut de suferit si a fost inchisa aproape in totalitate.

In acest context, am venit in intampinarea clientilor nostrii, iubitori de mancare buna, cu siteul de mancare la oala CratitaDelicioasa.ro

Intr-o societate aflata in continua miscare, in care ziua pare ca se termina din ce in ce mai rapid, am venit in intampinarea dumneavoastra cu un concept nou de meniu cu livrare la domiciliu: mancare la oala.

Impreuna cu bucatarii nostrii experimentati am conceput un meniu traditional romanesc prin care incercam sa  va aducem gustul si deliciile gatite de bunica cu multa dragoste.Va putem enumera cateva preparate clasice : ciorba de perisoare, ciulama de ciuperci, chiftelute marinate, crema de zahar ars.

Nu am uitat nici de bucataria internationala, sau mai bine spus mancarea romaneasca reinterpretata, asa cum v-am obisnuit la J’adore Grand Ballroom, si am ridicat-o la nivel de arta (#weddingfoodart) : terina de pui cu legume,  mille-feuilles cu gorgonzola si chedar, rulada de porc, ceafa la cuptor Slow Cooked. 

Toata mancarea la oala se gateste doar in ziua livrarii din ingrediente proaspete, fara sa adaugam aditivi si coloranti. Gatind special pentru dumneavoastra, mancarea la oala sau la tava se poate si personaliza (ex: mai putin bors, fara sare, fara ceapa..etc)

Puteti comanda foarte usor atat online pe site, accesand www.bunatatilaoala.ro, cat si telefonic la numarul : 0741242227.

Plata se poate face atat online pe site, cat si la livrare numerar sau cu cardul.

In momentul in care ai comandat mancare gatita de la CratitaDelicioasa.ro castigi pe langa o mancare proaspata si gustoasa mai mult timp liber de care va puteti bucura alaturi de prieteni si de familie.

Livram bunatati la oala in Bucuresti sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6, Jilava si in Popesti Leordeni.

Call Now Button