fbpx

Review 2018 J’adore Grand Ballroom

2018! Un an spectaculos si plin de satisfactie!

Inceputul

In 2017 am deschis salonul Miracle, in Nitu Vasile 57, in cladirea Jolly Fun, la etajul 1. De la inceput am dorit sa venim cu ceva nou, inovator pe piata (destul de aglomerata) de evenimente private din Bucuresti. Am inceput printr-un design clasic, dar totodata modern se imbina perfect intr-un spatiu amplu si armonios, creand o ambianta calda, primitoare si rafinata. Am adaugat salonului o pata de culoare prin folosirea unui sistem de lumini arhitectuarale, prin care putem sa coloram salonul in diferite culori, creand astfel o atmosfera moderna si in acelasi timp intima.

Am continuat in faza a doua cu partea de mancare, care, din punctul nostru de vedere este unul din aspectele cele mai importante ale unui eveniment( fie ca este o nunta, un botez, o cununie sau o petrecere corporate), la care echipa noastra de bucatari au adus o reinterpretare a unor preparate clasice. Am introdus in meniu preparate noi din bucataria internationala, dar am pastrat si preparatele clasice la care am venit cu imbunatatiri atat ca gust cat si ca prezentare.

Da…se poate face plating si la un meniu de nunta!

Am incercat si am reusit sa punem o pata de culoare in farfuriile noastre si feedback-ul din partea clientilor a fost exceptional, lucru care ne-a bucurat si ne-a facut sa continuam pe aceasta directie, sa imbunatatim constant partea de plating( fara a neglija gustul mancarii) si sa incercam sa fim din ce in ce mai buni.

Partea a doua

In decembrie am inceput partea a doua a proiectului, si anume deschiderea celui de-al doilea salon, Salonul L’amour – salonul dragostei.

Avand deja experienta acumulata cu renovarea salonului Miracle, am decis ca noul salon trebuie sa fie mai frumos si mai impunator. Daca la primul salon am mers pe linii drepte, clasice, in salonul L’amour am mers pe un stil mai indraznet, un stil modern. Am inlocuit perdelele cu trafoare albe, candelabrurile luxuriante, alegand ca paleta coloristica alb si mov.

Iluminatul ambiental a mers un pic mai departe in acest salon, umpland atat tavanul cat si toti peretii, creand astfel o imagine de poveste.

Luminile arhitecturale impreuna cu un sistem de lumini profesional (pus la dispozitie de catre dj sau formatie) va poate ajuta la obtinerea unor poze de vis.

Salonul L’amour a fost deschis in a doua jumatate a lunii aprilie 2018.

Partea a treia

Salonul Elegance – deschis pe data de 18.08.2018

Salonul Elegance, fiind al treilea salon deschis in aceeasi locatie trebuia sa fie diferit fata de saloanele Miracle si L’amour si va vina un design nou si elegant.

Salon Elegance este bijuteria J’adore Grand Ballroom!!!
Cu un aer nobil, salonul Elegance este realizat in stilul arhitectonic empire. Coloristica salonului este realizata in doua culori : rosu imperial si gold. Tavanele sunt inalte, decorate cu cornise, candelabrele mari, precum draperiile impunatoare ne duce cu gandul la un palat regal.

A fost un an plin de evenimente si de clienti satisfacuti. Vrem sa multumim pe aceasta cale persoanelor care au avut incredere in noi.

Mai multe pareri ale clientilor care au organizat evenimente la noi le puteti gasi pe pagina noastra de pareri.

Multumim colaboratorilor nostri cu care am reusit sa organizam evenimente deosebite : Candy Moments, Dj Shaguna, Dj MaryoBogdan Preda Photography, Mrk Studio si Ionut Moroaca-productie video.

Va putem spune un singur lucru : Noi nu ne vom schimba niciodata!!!! Vom ramane aceeasi……mereu amabili si cu zambetul pe buze, gata sa satisfacem si cele mai pretentioase gusturi………si din contra incercam de fiecare data sa ne reinventam, sa venim cu ceva nou de fiecare data, de la preparatele culinare, la candy bar-uri deliciose…….pana la noi idei de aranjamente ale salii!!!!
Ne bucuram de fiecare data cand primim feddback-uri pozitive.
Fericirea noastra vine din fericirea voastra.

 

Call Now Button